01

Reconditionare - polish faruri

Ai probleme cu vizibilitatea si farurile sau stopurile arata ca un plastic vechi si uzat?

Operatiunea de reconditionare a farurilor, polish-area farurilor, se impune atunci cand farurile devin opace, cand sunt zgariate sau cand vizibilitatea pe timp de noapte a scazut foarte mult. Curatarea depunerilor, eliminarea zgarieturilor si redarea transparentei optime ajuta la o vizibilitate mai buna pe timp de noapte.

In cadrul operatiunii de polish faruri se reconditioneaza doar suprafata exterioara, farurile isi recapata proprietatile optice luminand la capacitate maxima. Pretul reconditionarii farurilor matuite prin polish profesional este mult mai mic decat inlocuirea farurilor sau cumpararea de faruri auto noi. Recomandam aplicarea unei folii de protectie a farurilor dupa operatiunea de polish faruri pentru a mentine claritatea acestora o perioada mai indelungata.

Cauze:

Cea mai des intalnita cauza ce necesita reconditionarea farurilor o reprezinta depunerile de oxid.
Aceste depuneri sunt prezente pe intreaga suprafata a farului, au culoarea maronie si astfel pe timp de noapte scade vizibilitatea farurilor deoarece dispersia luminii nu se mai realizeaza corect. Aparitia acestui oxid este determinat de mai multi factori: praful din aer, calcarul din apa, razele UV, temperatura ridicata exercitata asupra farului, etc.

O alta cauza care afecteaza farurile este apa dura. Acestea prezinta o ingalbenire, o oxidare, matuire sau zgarieturi care impiedica vizibilitatea pe timp de noapte sau strica aspectul general al masinii.

03

Redam claritatea farurilor prin urmatoarele servicii:

- polish faruri
- polish faruri + folie de protectie transparenta
- polish faruri + lac ceramic

Avantajele polish-ului faruri:


- curata farurile
- lustruieste
- reconditioneaza
- elimina zgarieturile
- protejeaza timp indelungat