01

Reconditionare elemente de interior auto

Multi oameni cred ca autocolantul se foloseste numai pentru colantarea auto exterioara. Tehnologia de producere a autocolantului a avansat foarte mult in ultimii ani si astfel, astazi, acesta este utilizat pe scara larga atat pentru exteriorul, cat si pentru interiorul unui vehicul. Nu doar exteriorul masinii tinde sa fie expus la uzura excesiva ci si materialele plastice din interior sunt expuse uzurii zilnice, determinandu-le sa-si piarda stralucirea si calitatea initiala.

Te-ai plictisit de aspectul elementelor de interior din fabrica?
Motivul numarul unu pentru orice pasionat de masini este de a-si modifica vizibil masina, sa-si puna amprenta asupra ei, sa o personalizeze. Colantarea elementelor de interior este alegerea potrivita atunci cand decizi sa schimbi aspectul vehiculului, este usor de realizat si optiunile sunt multiple! Personalizarea elementelor interioare cu autocolant, este o solutie mult mai ieftina decat inlocuirea lor iar rezultatul este unul satisfacator, de durata si totodata reversibil.

Elementele de interior arata ca un plastic uzat, zgariat si lipicios?
Solutia pentru revitalizarea elementelor de interior este colantarea acestora sau reconditionarea lor. Dar NU se poate colanta pe orice plastic interior. Daca are striatii sau santuri care se simt la mana, cum are plasticul de pe bord, acesta NU va putea fi colantat. Daca materialul este aplicat corect si este foarte bine lipit atunci va rezista mult timp.

03

Colantari auto interior

Oferim servicii de colantare elemente interioare in autocolant imitatie carbon 2D si 3D sau orice culoare in limita paletei de culori. Manopera serviciilor de colantare elemente de interior include demontarea si pregatirea suprafetelor destinate colantarii.